Kun olet ladannut maksuttoman SmartumPay-sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta, voit kirjautua sisään sovellukseen.

Kirjaudu sovellukseen joko omilla Smartum-tunnuksillasi, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli olet SmartumPlus-etujen käyttäjä, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella?

Työntekijä: Missä voin käyttää SmartumPay-sovellusta?