SmartumPay työntekijälle
Työntekijä: Mistä lataan SmartumPay-sovelluksen?

Artikkelista löydät ohjeen SmartumPay-sovelluksen lataamiseksi.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Maksuttoman SmartumPay-sovelluksen löydät App Storesta (iOS-käyttöjärjestelmän laitteet) Google Play Storesta (Android-käyttöjärjestelmän laitteet) sekä AppGallerysta (Huawein laitteet). Voit hakea sovellusta oman laitteesi sovelluskaupasta myös suoraan hakusanalla "SmartumPay".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------