Maksuttoman SmartumPay-sovelluksen löydät App Storesta (iOS-käyttöjärjestelmän kännykät) Google Play Storesta (Android-käyttöjärjestelmän kännykät) sekä AppGallerysta (Huawein kännykät). Voit hakea sovellusta oman puhelimesi sovelluskaupasta myös suoraan hakusanalla "SmartumPay".

Kun sovellus on ladattu, voit kirjautua sovellukseen ja aloittaa etujesi hyödyntämisen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Millä tunnuksilla SmartumPay-sovellukseen kirjaudutaan?

Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella?

Työntekijä: Miten maksan SmartumPay-sovelluksella QR-maksuja?