SmartumPay työntekijälle
Työntekijä: Miten SmartumPay-sovellukseen kirjaudutaan?

Artikkelista löydät tietoa SmartumPay-mobiilisovellukseen kirjautumisesta ja eri kirjautumistavoista.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet ottanut edut vastaan työnantajasi jakamasta linkistä ja ladannut maksuttoman SmartumPay-sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta, voit kirjautua sisään sovellukseen.

Sovellukseen kirjaudutaan sisään vahvalla tunnistautumisella, eli verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mikäli kirjautuminen päättyy virheeseen, luethan vinkkejä täältä.