Jos käytössäsi on useampaa Smartum-saldoa, kuten eri ajankohtina vanhentuvia saldoetuja, voit valita minkä tilin saldoa haluat käyttää maksamiseen. Sovelluksen uusin versio priorisoi ensisijaisesti uusimman Smartum-saldotilin.

Näin valitset oikean saldotilin SmartumPay-sovelluksessa:

1. Valitse toimipiste, johon haluat maksaa.
2. Syötä maksettava summa ja paina "jatka". Tämän jälkeen saat valittua haluamasi saldotilin painamalla ”Valitse käytettävä saldo” -otsikon alla olevaa saldovalikkoa. Valitse avautuvasta näkymästä saldo, jolla haluat maksaa. Tarkista ennen maksun suorittamista, että näytöllä näkyy maksupainikkeen yläpuolella haluamasi saldo.
3. Vahvista maksu pyyhkäisemällä.

Katso tarkemmat ohjeet SmartumPay-maksujen tekemiseen täältä.