Kaikki kokoelmat
Kumppanit
Hieronta- ja fysioterapiakumppani
Hieronta- ja fysioterapiakumppani: Sopimustyönantajien tarkastelu verkkopalvelussa
Hieronta- ja fysioterapiakumppani: Sopimustyönantajien tarkastelu verkkopalvelussa

Artikkelissa on tietoa hieronta- tai fysioterapiatoimipisteen valitsemisesta sopimuspaikaksi sekä ohjeet sopimustyönantajien tarkasteluun.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartumin hieronta- ja fysioterapiakumppanina voit ottaa vastaan maksuja hieronta- ja fysioterapiapalveluistasi niiltä yrityksiltä, jotka ovat valinneet toimipisteesi sopimuspaikakseen. Hierontaedun tarjoaminen verovapaasti edellyttää Smartumin hierontaetua tilanneen yrityksen ja palveluntarjoajan välille sopimusta.

Näet Smartumin verkkopalvelusta ne yritykset, jotka ovat valinneet hieronta- tai fysioterapiatoimipisteesi sopimuspaikakseen. Näiden yritysten työntekijät voivat maksaa palveluitasi hierontaedullaan.

Tiedon toimipisteesi valinneista yrityksistä löydät verkkopalvelun ”Tarkastele sopimuksia” -osiosta toimipisteen pääkäyttäjän roolilla. Mikäli sinulla on useita käyttäjärooleja, voit vaihtaa roolia vasemmalla näkyvästä vetovalikosta.

Käyttäjäroolin valitsemisen jälkeen näet vasemmalla päävalikosta sopimusosion. Osiosta löydät listauksen sopimustyönantajayrityksistä sekä sopimuksen alkamis- ja loppumispäivän.

Huomaathan, että joissain tapauksissa kaikki työnantajat eivät näy verkkopalvelussa. Mikäli et löydä asiakkaan yritystä verkkopalvelusta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...


Vastasiko tämä kysymykseesi?