Verkkomaksu
Kumppani: Korttimaksun lisääminen Smartum-verkkomaksutapaan

Artikkelissa kerromme, miten voit lisätä korttimaksun Smartum-verkkomaksutapaan Stripe-tilin avulla.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli sinulla on käytössäsi Smartum-verkkomaksu ja haluat tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa osan maksusta Smartum työsuhde-eduilla ja loput pankki- tai luottokortilla, olet oikeassa paikassa. Jaetun maksun ominaisuus tapahtuu Stripe-maksuvälityspalvelun kautta.

Ohjeet jaetun maksun toteuttamiseen:

1. Luo Stripe tili, jotta yrityksesi pääsee vastaanottamaan maksuja.

2. Yhdistä Stripe-tilisi Smartumin Stripe-tiliin alla olevien linkkien avulla

3. Kun palvelu on aktivoitu, saatte Stripe-ID -tunnukset testausta ja tuotantokäyttöä varten. Tallentakaa nämä ja toimittakaa nämä kehittäjällenne.

Yhdistä tilit:

Yhdistä Stripe-testitili: https://stripe-connect.staging.smartum.fi

Yhdistä Stripe-tuotantotili: https://stripe-connect.smartum.fi

Pääset testaamaan yleistä käyttöliittymää Smartumin demo-verkkokaupan kautta: https://webshop.staging.smartum.fi

Maksuja pääsee testaamaan näillä tunnuksilla:

Käyttäjätunnus: 64556@arant.io Salasana: sagapo
Testikortin numero: 4242 4242 4242 4242 CVC:
Mitkä tahansa 3 numeroa Expiry date: Mikä tahansa tuleva päivämäärä.