Kaikki kokoelmat
Kumppanit
Hieronta- ja fysioterapiakumppani
Hieronta- ja fysioterapiakumppani: Maksujen vastaanottaminen ja tilitykset
Hieronta- ja fysioterapiakumppani: Maksujen vastaanottaminen ja tilitykset

Artikkelissa kerromme kuinka vastaanottaa ja tilittää Smartum-maksuja Hierontakumppaninamme. hakusanat: tekstiviesti

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

SmartumPay-mobiilimaksujen vastaanottaminen

SmartumPay-mobiilisovelluksella asiakkaasi maksaa hierontapalvelut helposti ja turvallisesti. Sovelluksesta valitaan oikea toimipaikka, mihin halutaan maksaa. Asiakas syöttää palvelun/ostoksen summan ja vahvistaa maksun. Hän näyttää kuitin kännykkänsä ruudulta kassahenkilölle, joka tarkistaa maksun onnistumisen. Kuitista kannattaa tarkistaa summa, toimipisteen nimi sekä osoite. Kuitin yläkulmasta näkee, milloin maksu on suoritettu. Kuitissa näkyvä animaatio liikkuu 30 min. maksun luomisesta. Kuitti on voimassa kuitenkin myös tämän jälkeen.

Kuittia näpäyttämällä pääsee tarkistusnäkymään, jossa maksun voi merkata tarkistetuksi. Kuitin ja tarkistusnäkymän tilaksi muuttuu ”tarkistettu”. Näin varmistetaan, että palvelu lunastetaan kuitilla vain kerran. Maksu lyödään kassaan kuitissa näkyvällä summalla.

QR-maksaminen on poistunut SmartumPay-sovelluksesta ja maksut tehdään nykyisin ainoastaan pikamaksulla.

SmartumPay-maksujen tilitykset

Smartum tilittää SmartumPay-maksut ilmoittamassanne ajanjaksossa. Minimitilitysraja on 5 euroa. Tilityksestä vähennetään hinnaston mukaiset kulut. Minimitilitysrajaa voi muokata pienemmäksi tai suuremmaksi omassa Smartum-verkkopalvelussa.

Smartum tilittää maksut sille tilille, jonka kumppani on antanut rekisteröitymisen yhteydessä. Sopimuksesta vastaava henkilö voi tarkistaa ja vaihtaa Smartumille ilmoitetut tilitiedot kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun. Käyttäjärooliksi valitaan "Sopimuksesta vastaava". Tämän jälkeen tilitiedot löytyvät osiosta Asetukset > Asiakkuuden tiedot > Tilitiedot. Muistathan tallentaa tiedot muutosten tekemisen jälkeen.


Smartum-tekstiviestimaksujen vastaanottaminen

Smartum-tekstiviestimaksulla asiakkaasi maksaa helposti ja turvallisesti.

Asiakas tarkistaa toimipisteen kassalta toimipistetunnuksen. Toimipisteenne toimipistetunnuksen voit hakea palveluntarjoajan verkkopalvelusta. Asiakas syöttää puhelimen tekstiviestikenttään toimipistetunnuksen ja maksettavan summan muodossa TOIMIPISTETUNNUS SUMMA, esimerkiksi NM4G5 19,90. Hän lähettää syöttämänsä tiedot tekstiviestillä numeroon +358 45 739 60755. Asiakas saa paluuviestinä numerosta maksukuitin. Hän näyttää kuitin puhelimensa ruudulta toimipisteen henkilökunnalle, joka tarkistaa maksun onnistumisen. Kuitista kannattaa tarkistaa maksettu summa sekä toimipisteen tiedot, maksajan nimi, maksusuorituksen päivämäärä ja kellonaika sekä numero, josta kuitti on lähtenyt. Kuitin yläkulmasta näkee, milloin maksu on suoritettu.

Maksu lyödään kassaan kuitissa näkyvällä summalla.

Jos tehty veloitus on virheellinen, se voidaan mitätöidä saman päivän aikana Smartumin verkkopalvelun kautta.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?