Kaikki kokoelmat
Kumppanit
Lounaskumppani
Lounaskumppani: Maksujen vastaanottaminen
Lounaskumppani: Maksujen vastaanottaminen

Artikkelissa on Smartum Lounasedun vastaanottamisen ohjeet Lounaskumppanina. Maksaa voi SmartumPaylla tai lounassetelillä.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Smartum Lounasedulla ei voi maksaa hyödykkeitä, alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, eineksiä tai valmiita teollisesti pakattuja ruokia. Smartum Lounasetu on asiakkaalle tarjottu henkilökohtainen etu, joten hän voi maksaa Smartumeilla vain oman ateriansa. Tarkistathan seteleitä käyttävän asiakkaan henkilöllisyyden tarvittaessa.

Smartumin Lounasedulla suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä maksuista voi antaa takaisin vaihtorahaa. Asiakkaalta ei myöskään saa periä lisämaksua Smartumilla maksettaessa. Asiakas voi maksaa Smartumin edulla Verohallinnon määrittämän summan. Mahdollisen ylimenevän summan asiakas voi kuitata käteisellä tai muulla maksutavalla.

SmartumPay-mobiilimaksujen vastaanottaminen

SmartumPay-mobiilisovelluksella asiakkaasi maksaa lounaan helposti ja turvallisesti. Sovelluksesta valitaan oikea toimipaikka, mihin halutaan maksaa. Asiakas syöttää palvelun/ostoksen summan ja vahvistaa maksun. Hän näyttää kuitin kännykkänsä ruudulta kassahenkilölle, joka tarkistaa maksun onnistumisen. Kuitista kannattaa tarkistaa summa, toimipisteen nimi sekä osoite. Kuitin yläkulmasta näkee, milloin maksu on suoritettu. Kuitissa näkyvä animaatio liikkuu 30 min. maksun luomisesta. Kuitti on voimassa kuitenkin myös tämän jälkeen.

Kuittia näpäyttämällä pääsee tarkistusnäkymään, jossa maksun voi merkata tarkistetuksi. Kuitin ja tarkistusnäkymän tilaksi muuttuu ”tarkistettu”. Näin varmistetaan, että palvelu lunastetaan kuitilla vain kerran. Maksu lyödään kassaan kuitissa näkyvällä summalla.

Jos sovelluksella tehty veloitus on virheellinen, se voidaan mitätöidä saman päivän aikana Smartumin verkkopalvelun kautta.

Smartum Lounasseteleiden vastaanottaminen

Smartum Lounasseteleitä on liikkeellä erilaisilla euromäärillä. Arvo on merkitty seteliin. Vuosittain lisätään yksi uusi arvo Verohallinnon luontoisetupäätöksen muuttuessa. Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti asiakas ei voi käyttää useampia seteleitä kerralla.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Vastasiko tämä kysymykseesi?