Kaikki kokoelmat
Kumppanit
Maksujen vastaanottaminen
Kumppani: Vinkkejä maksujen vastaanottamiseen
Kumppani: Vinkkejä maksujen vastaanottamiseen

Artikkelissa kerromme Smartum-etujen vastaanottamisesta sekä maksujen tilityksestä. Avainsanat: tilitysosoite, postitusosoite, tekstiviesti

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Olemme koonneet muutamia ohjeita ja vinkkejä Smartumin maksuvälineiden vastaanottamiseen ja tilitykseen.

• Kiinnitä Smartum-tarrat oveen ja kassalle.

• Vie raha-alusta sekä Smartumeiden käsittelyohjeet kassalle.

• Tarkista Smartumin käyttöpaikkahausta toimipisteenne tiedot. Voit tarvittaessa muokata tietoja verkkopalvelussa, jonka käyttäjätunnukset on lähetetty sinulle sähköpostitse.

• Lisää nettisivuillenne Smartum-logo, jonka löydät täältä.

Smartum Liikuntaetu sekä Smartum Liikunta- ja kulttuurietu ovat verovapaita etuja, joilla voi maksaa vain liikunta- ja kulttuuriedun piiriin kuuluvia palveluita. Asiakkaan Smartum-tilille on ladattu joko liikuntapaikoissa käyvää Liikuntaetua tai liikunta- ja kulttuuripaikoissa käyvää Liikunta- ja kulttuurietua.

Smartum Liikuntaetu sekä Liikunta- ja kulttuurietu ovat henkilökohtaisia etuja eli niitä voi käyttää ainoastaan omiin harrastuksiin. Tarkastathan tarvittaessa asiakkaan henkilöllisyyden. Smartum-maksuvälineillä suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä niistä anneta vaihtorahaa. Asiakkaalta ei saa periä lisämaksua Smartum-maksuvälineellä maksettaessa.

Asiakas voi maksaa ostoksen Smartumeilla kokonaan tai osittain, kuitenkin maksimissaan tilillä olevan saldon verran. Ylimenevän summan voi maksaa muulla maksutavalla. Voit seurata sähköisillä Smartum-maksuvälineillä suoritettuja maksuja Smartumin verkkopalvelussa , johon voit kirjautua sähköpostiin lähetetyillä tunnuksillasi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?