Smartumin työmatkaedulla työntekijä voi ostaa työmatkailuunsa sopivan lipputuotteen tai ladata matkakorttinsa mm. kaikissa R-kioskeissa ympäri Suomen. Esimerkiksi henkilökohtaiselle matkakortille voi ladata kausilipun tai arvoa. Katso kaikki Smartumin työmatkaedun käyttöpaikat täältä ja valitse palvelutyypiksi ”Työmatka”.

Maksamiseen käytetään SmartumPay-sovellusta. Katso ohjeet SmartumPay-sovellusmaksamiseen täältä.

Alla listattuna kaikki työmatkaedun käyttökohteet:

R-kioski: R-kioskeilta voi ostaa työmatkaedulla erilaisia lipputuotteita: HSL-liput, OnniBus-liput, VR-liput (lähiliikenteen kausilippu, lippu henkilökohtaiseen käyttöön), paikallisliikenneliput (Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, Vaasassa, Turussa) ja Matkahuollon liput. R-kioskeilla on noin 500 myymälää ympäri Suomen.

Matkahuolto: Matkahuollon lippuja voi ostaa myös Matkahuollon toimipisteistä.

HSL-sovellus: Työmatkaedulla voi maksaa myös HSL-sovelluksessa, katso ohjeet täältä.

Whim: HSL:n 30 vuorokauden kausilipun tai kaupunkipyöräkauden ostaminen onnistuu näppärästi Whim-sovelluksessa. Lue lisää työmatkaedun käyttämisestä Whim-sovelluksessa täältä.

Lisäksi paikallisliikenteen lippuja voi ostaa kaupunkien omista lipunmyyntipisteistä:

Helsinki

HSL Rautatieaseman palvelupiste

Turku

Stockmann Turku

FÖLI Joukkoliikenteen Palvelutoimisto

Skanssin Monitori / Föli

Kauppatorin Monitori / Föli

Jyväskylä

Linkki-palvelupiste / Jyväskylä Info

Kuopio

Sokos Kuopio / työmatka

Lappeenranta

Asiakaspalvelukeskus Winkki / työmatka

Raisio

Raision Kaupunginkirjasto Palvelupiste

Espoo

Espoon keskuksen Asiointipiste/ Työmatka

Espoonlahden Asiointipiste/ Työmatka

Kalajärven Asiointipiste/ Työmatka

Leppävaaran Asiointipiste/ Työmatka

Matinkylän Asiointipiste/ Työmatka

Tapiolan Asiointipiste/Työmatka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten maksan Smartumin työmatkaedulla HSL-sovelluksessa?

Työntekijä: Onko Smartumin työmatkaetu verovapaa etu?