Uppdatering av företagsinformation
Partner: Hur redigerar jag kontonumret i webbtjänsten?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan redigera kontonumret till ditt företag eller enhet som avtalsansvarig i Smartums webbtjänst. Du kan granska kontonumret i den vänstra menyn under rubriken ”Klientskapets uppgifter”. Om ert företag använder endast ett kontonummer för redovisningar, kan du redigera kontonumret under denna del.

Om dina enheter har olika kontonummer, kan du tillägga och redigera enhetsspecifika kontonummer under ”Enheter”. Du kan redigera enhetens kontonummer genom att klicka på pennsymbolen. När du tillägger ett kontonummer för enheten, betalas redovisningar för enheter till detta konto. Om enheten inte har ett enhetsspecifikt kontonummer, betalas redovisningar till kontonumret som finns under ”Klientskapets uppgifter”.