Redovisning av betalningarna
Partner: Att redigera period och minimigräns för redovisning och betalningsreferens
Partner: Att redigera period och minimigräns för redovisning och betalningsreferens
S
Skrivet av Smartum Järjestelmät
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur redigerar jag mitt företags redovisningsperiod, minimigräns för redovisning och betalningsreferens?

Smartum redovisar betalningar som har gjorts till ditt företag inom den period som du begär. Standardminimigränsen för redovisningen är 5 euro.

Du kan bearbeta redovisningsperioden eller minimigränsen för redovisning för din enhet via vår webbtjänst. Du kan sätta något av följande alternativ som redovisningsperiod:

• varje vardag

• varje måndag

• varje måndag och torsdag

• den första måndagen i månaden

• den första dagen i månaden

Du kan redigera redovisningsperioden, minimigränsen för redovisningen och betalningsreferens på följande sätt:

1. Logga in i webbtjänsten med användarkoder för enhetens administratör eller för avtalsansvarig.

2. Om du har flera olika behörigheter i webbtjänsten, välj den rätta enheten vars uppgifter du vill bearbeta i rullgardinsmenyn till vänster.

3. Som enhetens administratör, klicka på ”Administration av enhet” i sidomenyn till vänster. Som avtalsansvarig välj ”Enheter” i sidomenyn.

4. Ta dig till ”Redovisningsuppgifter”, välj den redovisningsperiod du vill i rullgardinsmenyn och ange den nya minimigränsen för redovisningar. Lägg till en betalningsreferens eller meddelande.

5. Spara ändringar du gjort i den nedre delen av sidan genom att klicka på ”Spara informationen”.

Vi skickar dig en redovisningskalkyl per e-post vid redovisningen. Det är möjligt att granska redovisningsrapporter även som avtalsansvarig eller redovisare i vår webbtjänst.

Vänligen observera att det inte är möjligt att redigera period för sedelredovisningar.