Redovisning av betalningarna
Partner: Hur redovisas betalningar och var kan jag se de utförda Smartum nätbetalningarna?
Partner: Hur redovisas betalningar och var kan jag se de utförda Smartum nätbetalningarna?
S
Skrivet av Smartum Järjestelmät
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Smartum förmedlar betalningarna till ditt företags konto inom den period som du begär.
Minimigränsen för redovisning är 5 euro. Du kan redigera redovisningsdagarna och -gränsen i vår nättjänst.

I samband med varje redovisning får du en redovisningsberäkning till den e-postadress du meddelat. Redovisningarna och redovisningsberäkningarna anges alltid per enhet.

Du ser alla Smartum nätbetalningar genom att logga in i vår nättjänst som verksamhetsställets huvudanvändare. Betalningar finns under "Debiteringshistoria”.