Det är smidigt att betala med Smartum nätbetalning i din webbutik. I webbutikens kassa eller vid betalning av tjänsten väljer kunden Smartum nätbetalning som betalningsmetod, loggar in med sina Smartum-inloggningsuppgifter och bekräftar betalningen, varefter kunden återgår till partnerns webbutik. Betalningsförfrågan skickas för verifiering till Smartum, och efter verifiering av betalningen får kunden kvittot som vanligt från det företag som tjänsten köptes från.

Hittade du svaret?