Arbetsgivare
SmartumPay för asbetsgivare
Arbetsgivare: Alla våra anställda har inte smarttelefoner. Kan de betala med SmartumPay?
Arbetsgivare: Alla våra anställda har inte smarttelefoner. Kan de betala med SmartumPay?
S
Skrivet av Smartum Järjestelmät
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Mobilappen SmartumPay fungerar endast i smarttelefoner (iOS och Android) och är tillgänglig för nedladdning från appbutiken för smartphones; från AppStore, Google Play Store eller Huawei AppGallery.

Betalningsalternativet med QR-kod, som även finns i appen, kvarstår dock fortfarande genom att logga in i den personliga Smartum-nättjänsten via en dator.

Om man vill betala med hjälp av en QR-kod på en visst enhet, kan man skapa koden i Smartums nättjänst och skriva ut koden på papper som man visar upp för tjänsteleverantören vid betalning.