SmartumPay
Partner: Hur registrerar jag SmartumPay-betalningar i mitt kassa?
Partner: Hur registrerar jag SmartumPay-betalningar i mitt kassa?
S
Skrivet av Smartum Järjestelmät
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Betalningar som gjorts med SmartumPay-appen, redovisas direkt från Smartum till betalningsmottagarens konto. Om du vill följ din transaktionshistorik från de olika betalningsmetoderna i din bokföring, du kan lägga till en extra knapp i ditt kassa för SmartumPay-betalningar. Vi rekommenderar dig att kontakta din kassa-apparatleverantör om du har frågor hur du lägger till en ny knapp.