Lunchförmån
Till anställda: Betalar med Smartum lunchsaldo i Wolt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur kan jag betala min Wolt bestsälling med Smartum lunchsaldo?

För tillfället Smartum betalningssättet finns tillgängliga på Wolts webbsidorna. Logga in som Wolt anställda, välja en valfri restaurang och förtsatta för att beställa.

Det är lätt att betala med Smartum luncförmån i Wolt:

1. När du har väljat ditt mål, skriva din address om du vill beställa med transport av mat.

2. Välja "Smartum" som ditt betalningsätt och clicka för att beställa.

3. Logga in som Smartum anställda med ditt Smartum-användarnamn och lösenord eller dina bankkoder.

4. Betala dett maximala belopp av 12,70 euro med din Smartum lunchförmån, plocka dina debit eller kredit kort detaljer för att betala den möjlig behållning och betala.

5. Nu är du redo! Nu kan du ta de lungt och vänta för din beställning.

Kan jag betala den leverans också med lunchförmån?

Ja! Enligt skattemyndigheternas beslut man kan tillfälligt använda lunchförmånen till kostnader för transport av mat.

Kan jag betala med min lunchförmån i Wolt mobil app?

För tillfället Smartum betalningssättet finns tillgängliga på Wolts webbsidorna, men man kan också betala med smartmobil så snart som man gör beställningen med webbläsare.

Kan jag betala min Wolt beställing med Smartum lunchsedel?

Tyvärr Wolt beställingar bara kan göras med Smartum elekrtonisk lunchsaldo.

Kan jag betala det totala belopp av min beställning med lunchförmån?

Enligt skattemyndighets beslut man kan använda lunchsaldot 8,00 - 12,70 euro (2023) per gång. Du kan ändå betala den möjlig behållning lätt med ditt debit eller kreditkort.

Från vilka restauranger kan jag beställa min lunch med luncförmän?

When ordering from Wolt, you can use your lunch benefit to enjoy any meal of any restaurant within the Wolt restaurant network. När du beställar din lunch från Wolt, du kan betala med din lunchförmån i alla restaurangerna inom Wolts restaurangnätverk.