Användare, lösenord och beskattning
Till anställda: Vad gör jag om mitt namn ändras?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Slå en signal till vår kundtjänst 0600 149 88 (från måndag till tisdag från 10:00 till 16:00, från onsdag till fredag ​​från 10:00 till 14:00), så kan vi kontrollera och uppdatera uppgifterna. Vi kan tyvärr inte uppdatera uppgifter per e-post av datasäkerhetsskäl.

Om ditt namn ännu inte har uppdaterats till vårt system kan du fortfarande använda dina Smartum-fördelar normalt via SmartumPay-appen. SmartumPay kan laddas ner på din mobila enhet från AppStore, Google Play Store eller Huawei AppGallery.