• Huom! Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen sijaan SmartumPlus-edut, luethan ohjeet täältä.

Verottajan ohjeistuksen mukaan hierontaetua voi tarjota verovapaana työsuhde-etuna silloin, kun työnantajan ja hierontapalvelun tarjoajan välille on tehty sopimus palvelun tarjoamisesta. Smartum tarjoaa helpon tavan sopimusten solmimiseen hierontapaikkojen kanssa. Voit valita hierontapaikat työntekijöidesi käyttöön helposti Smartumin verkkopalvelussa. Voit valita työntekijöidesi käyttöön joko yksittäisiä hierontapaikkoja tai esimerkiksi tietyn kaupungin kaikki hierontapaikat. Smartum solmii yrityksesi puolesta sopimukset valitsemiesi hierontapaikkojen kanssa, joten sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä hierontapaikkoihin. Huomaathan, että mikäli olet jo aiemmin valinnut hierontapaikat manuaalisesti, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudestaan.

Hierontapaikkojen valitseminen onnistuu verkkopalvelun Sopimukset-välilehdellä.

 1. Kirjaudu Smartumin verkkopalveluun ja valitse sivuvalikosta kohta Sopimukset.

 2. Valitse Luo uusi sopimus.

 3. Voit hakea sopimuspaikkoja

  1. toimipisteen nimen

  2. kaupungin mukaan

 4. Voit valita

  1. yksittäisen sopimuspaikan listalta kohdassa ”Luo sopimus”

  2. kaikki listan paikat kohdassa ”Tee sopimus kaikkien käyttöpaikkojen kanssa”

 5. Määrittele sopimuksen alkamisajankohta. Päättymisajankohta ei ole pakollinen.

 6. Vahvista sopimus.

Tarkastele sopimuksia

Tarkastele sopimuksia -kohdasta löydät kaikki toimipisteet, jonka kanssa on luotu sopimus. Halutessasi voit tulostaa listauksen pdf-muodossa ja jakaa sen työntekijöille.


SmartumPlus: Miten valitsen hierontapaikat, joissa hierontaetua voi käyttää?


Verottajan ohjeistuksen mukaan hierontaetua voi tarjota verovapaana työsuhde-etuna silloin, kun työnantajan ja hierontapalvelun tarjoajan välille on tehty sopimus palvelun tarjoamisesta. Smartum tarjoaa helpon tavan sopimusten solmimiseen hierontapaikkojen kanssa.

Voit valita hierontapaikat työntekijöidesi käyttöön helposti lähettämällä sähköpostiviestin Smartumille.
Listaa viestissäsi ne kaupungit, joissa haluat työntekijöidesi voivan käyttää hierontaetua. Lähetämme sähköpostiisi liitteenä dokumentin, jonka avulla voit viestiä sopimushierontapaikoista työntekijöille.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?