Artikkelin sisältö:


Työntekijän tietojen muokkaaminen SmartumPlus-palvelussa

Kun olet kirjautuneena SmartumPlus-palveluun, löydät Edunsaajat-välilehdeltä listauksen palveluun lisätyistä työntekijöistä.

Tässä näkymässä voit muokata työntekijän tietoja sekä poistaa tai lisätä työntekijöitä.

Näin muokkaat työntekijän tietoja:

1. Klikkaa muokattavan työntekijän sähköpostiosoitetta.

2. Kulmassa näkyvää ”Vahvista muutokset” -painiketta.

HUOM! Työaika ei voi olla yli 100 % ja pilkun sijaan on käytettävä pistettä, jos työaika on desimaaliluku.

Työntekijän lisääminen SmartumPlus-palveluun

Työntekijän lisääminen SmartumPlus-palveluun onnistuu Edunsaajat-välilehdellä.


Näin lisäät työntekijän:

1. Klikkaa alavalikosta ”Lisää työntekijä” -painiketta.

2. Ponnahdusikkuna aukeaa, jolloin sinun tulee kirjoittaa lisättävän työntekijän sähköpostiosoite sekä työaika prosenttilukuna. Tiedot lisättyäsi valitse oikeasta alakulmasta ”Lisää työntekijä”. Tämän jälkeen tiedot päivittyvät heti palveluun.

HUOM! Työaika ei voi olla yli 100 % ja pilkun sijaan on käytettävä pistettä, jos työaika on desimaaliluku.

Työntekijän poistaminen SmartumPlus-palvelusta

Työntekijän poistaminen onnistuu SmartumPlus-palvelussa Edunsaajat-välilehdellä valitsemalla alavalikosta ”Poista työntekijöitä”. Voit myös poistaa yksittäisen työntekijän klikkaamalla järjestelmään lisätyn työntekijän sähköpostiosoitetta ja valitsemalla sen jälkeen ”Poista työntekijä”.

1. Klikkaa alavalikosta ”Poista työntekijöitä” -painiketta.

2. Voit valita joko kaikki sivulla näkyvät työntekijät tai vain osan työntekijöistä. Haku-toiminnolla voit hakea tiettyä työntekijää hänen sähköpostiosoitteellaan. Valitse poistettavat työntekijät ja paina sitten ”Poista työntekijät” -nappia.

3. Varmistussivu aukeaa, jossa kerrotaan poistettavien työntekijöiden lukumäärä. Klikkaa ”Poista työntekijä” -painiketta.

HUOM! Jos haluat ladata Excel-tiedoston poistettavista työntekijöistä, muistathan tehdä sen tässä vaiheessa.

4. Poistamisen jälkeen näkyviin tulee vielä uusi vahvistusviesti, joka kertoo, että olet poistanut työntekijät portaalista onnistuneesti.


HUOM! Työntekijän poistoa ei voi enää perua vahvistuksen jälkeen, vaan työntekijä tulee lisätä listalle uudelleen, jos hänet on vahingossa poistettu.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?