Nyt voit maksaa Whim HSL 30 vrk -kausilipun tai kaupunkipyöräkauden Smartumin työmatkaedulla suoraan Whim-sovelluksessa.

Voit ostaa Whim HSL 30 vrk -kausilipun Smartumin työmatkaedulla valitsemallesi HSL:n matkustusvyöhykkeelle. Voit maksaa työmatkaedulla yhden tai useamman 30 päivän tilausjakson. Kaupunkipyöräkauden maksaminen sujuu näppärästi kertaostoksena.

Whim HSL 30 vrk -kausilipputilaus on jatkuva: kun olet käyttänyt työmatkaedulla maksamasi tilausjaksot loppuun, siirtyy tilauksen veloitus omalle maksukortillesi. Voit kuitenkin perua jatkuvan tilauksesi milloin vain Whim-sovelluksesta.

Työmatkaedulla voi maksaa joukkoliikennettä ja kaupunkipyöriä, joten taksikyytejä, autonvuokrausta tai sähköpotkulautojen käyttöä ei voi maksaa Smartumin työmatkaedulla. Niiden maksaminen onnistuu kuitenkin helposti sovellukseen lisäämälläsi maksukortilla.

Whim HSL 30 vrk -kausilippuhinnasto:

• HSL AB ja BC -vyöhykkeet – 62,70 € / 30 pv

• HSL CD-vyöhyke – 80,60 € / 30 pv

• HSL ABC, ja BCD -vyöhykkeet – 99,70 € / 30 pv

• HSL ABCD-vyöhyke – 142,70 € / 30 pv.

Näin maksat Whim HSL 30 -kausilipputilauksen Smartumin työmatkaedulla

1. Lataa tarvittaessa Whim-sovellus sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play Store) ja luo käyttäjätunnus. Lisää käyttäjätunnukseesi myös maksukortti aktivoidaksesi tilin. Jos sinulla on jo Whim-tili ja maksutiedot lisättynä, tarkista sovelluskaupasta, että puhelimessasi on uusin versio Whim-sovelluksesta.

2. Valitse "HSL 30 vrk kausilippu" tilausvalikoimasta ja valitse sitten haluamasi HSL-vyöhyke. Valitse oikea vyöhyke huolellisesti, koska lippua ei voi peruuttaa tai muokata oston jälkeen. Siirry seuraavaan vaiheeseen.

3. Jos sovellus pyytää sinua tunnistautumaan HSL-käyttäjäksi, tee tunnistautuminen ja siirry sitten eteenpäin. Onnistuneen HSL-tunnistautumisen jälkeen lisää tarvittaessa maksutapa, ellet ole tehnyt sitä jo aiemmin. Valitse sitten Työmatkaetu-kohdan alta "Smartum".

Valitse haluamasi tilausjakso (esim. 30, 60 tai 90 päivää) ja tarkista, että työmatkasaldosi riittää koko summan maksamiseen.* Työmatkasaldosi määrän voit tarkistaa näppärästi SmartumPay-sovelluksesta.

* Huomio: Jos olet valinnut pidemmän tilausjakson kuin 30 päivää, tilaus uusiutuu 30 päivän välein automaattisesti valitsemasi tilausjakson ajan (esim. 30, 60 tai 90 päivää), eikä tilausta ole mahdollista tauottaa. Maksu ei onnistu, mikäli työmatkasaldosi ei riitä valitsemasi tilausjakson maksuun.

4. Valitse “Jatka maksamaan” ja kirjaudu Smartumin käyttäjäksi Smartum-tunnuksillasi, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella viimeistelläksesi maksun. Huom! Jos käytät SmartumPlus-etuja, kirjaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Whim HSL 30 vrk -kausilipputilaus on nyt valmiina käyttöön!

5. Tilaus uusiutuu 30 päivän välein riippuen siitä, minkä pituisen tilausjakson olet ostanut.

Huomioithan, että et voi peruuttaa tilausta tilausjakson aikana. Kun ostamasi tilausjakso on loppunut, tilaus katkeaa automaattisesti. Voit jatkaa Whimin käyttöä Pay as you go -käyttäjänä tai tilata HSL 30 vrk -kausilipputilauksen Tilausvalikon kautta.

Kaupunkipyöräkausi maksetaan kausi kerrallaan, eli kun ostat kaupunkipyöräkauden 2021, voit käyttää kaupunkipyöriä koko kauden ajan eikä tilausta tarvitse uusia.