Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Smartum Oy

Y-tunnus: 2046017-8

Käyntiosoite: Yrjönkatu 11 B, 01200 Helsinki

(Jäljempänä "Järjestäjä")


2. Kampanja-aika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 15.4.– 15.5.2021.


3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat maksaneet Smartumin sähköisellä liikuntaedulla aikavälillä 15.4. – 15.5.2021.


4. Arvonnan palkinnot ja voittajien julkistaminen

Arvomme Smartum-eduilla kampanja-aikana maksaneiden kesken 2 kpl 100 euron arvoista Elämyslahjojen lahjakorttia. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse.


5. Palkinnon lunastaminen

Sähköpostin yhteydessä, jossa voittajille ilmoitetaan voitosta pyydetään voittajan yhteystietoja ja tämän jälkeen lahjakortti lähetetään voittajalle sähköpostitse.


6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.


7. Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistujiin sovelletaan Smartumin asiakasrekisterin tietosuojaselostetta, joka on luettavissa osoitteessa www.smartum.fi.


8. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?