Miten muokkaan yritykseni tilitysjaksoa, minimitilitysrajaa tai maksuviitettä?

Smartum maksaa yrityksellesi tehdyt maksut joka arkipäivä. Mikäli et tee muutoksia tilityksen jaksoon tai minimitilitysrajaan, maksamme tilitykset yrityksellesi joka arkipäivä. Minimitilitysrajana on oletuksena 5 euroa.

Jos haluat, että tilitämme maksut yrityksellesi harvemmin, voit muokata toimipisteesi tilityksen jaksoa tai minimitilitysrajaa verkkopalvelumme kautta. Voit asettaa tilityksen jaksoksi jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• joka arkipäivä

• joka maanantai

• joka maanantai ja torstai

• kuun ensimmäinen maanantai.

Tilityksen jaksoa, minimitilitysrajaa ja maksuviitettä voit muokata seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkopalveluun sopimuksesta vastaavan tai toimipisteen pääkäyttäjän tunnuksilla.

2. Mikäli sinulla on verkkopalvelussa useita eri käyttöoikeuksia, valitse vasemmalta pudotusvalikosta oikea toimipiste, jonka tietoja haluat muokata.

3. Sopimuksesta vastaavana valitse sivuvalikosta kohta ”Toimipisteet”. Toimipisteen pääkäyttäjänä klikkaa vasemmalta sivuvalikosta kohtaa ”Toimipisteen hallinnointi”.

4. Siirry osioon ”Tilitystiedot”, valitse pudotusvalikoista haluamasi tilityksen jakso ja syötä uusi minimitilitysraja. Lisää haluamasi maksuviite tai -viesti.

5. Tallenna tekemäsi muutokset sivun alalaidasta painikkeesta ”Tallenna tiedot”.

Lähetämme tilityksen yhteydessä tilityslaskelman sähköpostitse. Tilitysraportteja on mahdollista tarkastella myös sopimuksesta vastaavan ja tilittäjän roolilla verkkopalvelussamme.

Huomaathan, että setelitilitysten jaksoa ei ole mahdollista muokata.