Työnantaja: Miten lisään työntekijät SmartumPlus-palveluun?

Artikkelista löydät ohjeet siihen, kuinka saat lisättyä työntekijät SmartumPlus-palveluun. Avainsanat: ladata, latautuminen, plus

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Huom! Vanhaan SmartumPlus-palveluun ei voi enää vuodesta 2023 alkaen lisätä työntekijöitä!

Lisää työntekijät palveluun täyttämällä pakolliset sähköposti- ja työaikaprosenttitiedot. Voit lisätä työntekijöitä joko yksitellen suoraan palvelun kautta tai tuomalla useamman henkilön palveluun CSV-tiedostona.

Työntekijöiden lisääminen palveluun yksitellen

1. Klikkaa Lisää työntekijöitä -otsikon alta ”Lisää työntekijä”.

2. Täytä lomakkeeseen pakolliset tiedot: sähköposti ja työaika. Lisää työntekijän työaika prosentteina, jotta saldo jakautuu automaattisesti sen mukaisesti. Oletusarvo palvelussa on 100 %, eli työntekijä on kokoaikaisesti töissä.

3. Jos jostain syystä tarvitaan lisätietoja esim. edun jakamiseen tai raportointiin liittyen, työnantaja pystyy lisäämään sarakkeen "Lisää kustomisarake". Voit halutessasi lisätä kustomisarakkeeseen yksilöivää lisätietoa työntekijästä. Ethän lisää arkaluontoista henkilötietoa kuten henkilötunnusta tai potilastietoja.

4. Voit halutessasi liittää työntekijän myös yhteen tai useampaan henkilöstöryhmään.

5. Tallenna tiedot.

Useamman työntekijän lisääminen palveluun kerralla

Yksityiskohtaiset ohjeet tiedoston täyttämiseen saat katsottua suoraan palvelusta.

1. Klikkaa ”Tuo tiedot” -otsikon alta ”Tuo CSV-tiedostona”.

2. Lataa CSV-pohja ja avaa tiedosto omalle koneellesi.

3. Täytä tiedostoon vaaditut tietokentät: sähköposti ja työaika. Lisää työntekijän työaika prosentteina, niin saldo jakautuu automaattisesti sen mukaisesti. Oletusarvo palvelussa on 100 %, eli työntekijä on kokoaikaisesti töissä.

4. Jos jostain syystä tarvitaan lisätietoja esim. edun jakamiseen tai raportointiin liittyen, työnantaja pystyy lisäämään sarakkeen "Lisää kustomisarake". Voit halutessasi lisätä kustomisarakkeeseen yksilöivää lisätietoa työntekijästä. Ethän lisää arkaluontoista henkilötietoa kuten henkilötunnusta tai potilastietoja.

5. Tallenna CSV-tiedosto samassa muodossa kuin ladatessasi sen. Hyväksytty tiedostomuoto on CSV UTF-8.

6. Pudota tai lataa tallentamasi CSV-tiedosto kohdassa ”Tuo CSV-tiedostona”.

7. Tallenna tiedot.