Maksaminen
Työntekijä: Rahan lisääminen OmaLompakkoon

Artikkeli kertoo, kuinka rahan lisääminen OmaLompakkoon tapahtuu SmartumPayssa. Hakusanat: OmaLompakko, Oma lompakko, plus

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Jos saamallasi SmartumPlus-edulla on erikseen määritetty omavastuuosuus, voi työnantaja kytkeä työntekijöille OmaLompakko-palvelun käyttöön, jolloin omavastuuosuus peritään OmaLompakosta suoraan SmartumPay-maksun yhteydessä. OmaLompakkoon lisätty raha ei koskaan kasvata käytössä olevan SmartumPlus-saldon määrää, vaan on ainoastaan omavastuuosuuden maksamista varten.

​Huomaathan, että mikäli työnantaja ei ole määritellyt OmaLompakkoa työntekijöiden käyttöön, ei rahaa ole myöskään mahdollista OmaLompakkoon siirtää.

1. Avaa SmartumPay-sovellus ja siirry alapaneelista Tilit-välilehdelle.

2. Avaa OmaLompakko-näkymä ruudun oikeasta yläkulmasta.

3. Paina Lisää rahaa -painiketta.

4. Syötä sähköpostiosoitteesi, jonne haluat maksukuitit, sekä haluamasi summa. Paina Vahvista-painiketta, ja viimeistele siirto pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen tulee tehdä useamman kerran pankistasi riippuen, joten seuraathan ruudulla annettuja ohjeita.

5. Kun raha on siirtynyt OmaLompakkoon onnistuneesti, saat siitä ruudulle ilmoituksen, sekä kuitin sähköpostiisi.