1. Avaa SmartumPay ja pyyhkäise alaspäin sovelluksen yläreunassa olevasta valkoisesta viivasta, jolloin näet käytössäsi olevat saldot.

2. Pyyhkäise vasemmalle, kunnes pääset OmaLompakko-näkymään. OmaLompakko-näkymässä pääset lisäämään rahaa OmaLompakkoon, kun napautat ikonia “Lisää Rahaa”.

3. Voit lisätä rahaa OmaLompakkoosi suoraan myös etusivun ”Sinulle on lisätty omavastuullista saldoa!“-ilmoituksesta napauttamalla ”Lisää rahaa nyt” -painiketta.

4. Yhteenveto-näkymässä näet, mihin etuun OmaLompakkoon siirrettyä rahaa tarvitaan ja kuinka paljon.

5. Pääset lisäämään rahaa “Siirry tunnistautumaan” -painikkeesta, josta siirryt selaimeen. Siellä sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

6. Syötä haluamasi siirrettävän rahan määrä. Huom! Minimimäärä siirrolle on 20 €, ja maksimi 500 €. Sinun ei tarvitse lisätä kaikkea omavastuuta kerralla, vaan voit lisätä sitä halutessasi pikkuhiljaa. Paina “Vahvista”, jolloin siirryt Paytrailin sivulle. Huom! Siirtoa ei voi perua, kun olet vienyt sen loppuun asti. Siirrettyjä rahoja ei palauteta.

7. Tunnistaudu uudelleen verkkopankkitunnuksilla omaan verkkopankkiisi.

Kun maksu on suoritettu, saat vahvistuksen, että siirto on onnistunut. Voit nyt palata takaisin SmartumPayhin.

8. Nyt voit tarkastella saldoja ja tehdä maksuja saldoilla, joissa on omavastuu. OmaLompakostasi veloitetaan aina omavastuun määrä, kun maksat eduilla, joissa on omavastuu. Mikäli OmaLompakon saldon määrä ei riitä, sovellus pyytää sinua lisäämään lisää saldoa OmaLompakkoosi. Pääset tarkastamaan OmaLompakon saldon määrän OmaLompakko-näkymästä.