Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Smartum Oy

Y-tunnus: 2046017-8

Käyntiosoite: Yrjönkatu 11 B, 01200 Helsinki

(Jäljempänä "Järjestäjä")

2. Kampanja-aika

Arvontaan voi osallistua kampanja-aikana, joka on 1.-31.12.2020.

3. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki, jotka ovat maksaneet työsuhde-eduillaan SmartumPay-mobiilisovelluksella aikavälillä 1.-31.12.2020.

4. Arvonnan palkinti ja voittajan julkistaminen

Arvomme SmartumPay-sovelluksella kampanja-aikana maksaneiden kesken 300 euron arvoisen Holiday Club -lahjakortin (1 kpl). Lahjakortti on voimassa 12 kk. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse 8.1.2021.

5. Palkinnon lunastaminen

Sähköpostin yhteydessä, jossa voittajille ilmoitetaan voitosta, lähetetään myös Holiday Clubin lahjakortti pdf-muodossa.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot. Järjestäjä ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Tietojenkäsittely

Arvontaan osallistujiin sovelletaan Smartumin asiakasrekisterin tietosuojaselostetta, joka on luettavissa osoitteessa www.smartum.fi.

8. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?