Kirjaudu palveluun sivulla plus.smartum.fi. Mene “Työntekijät” -välilehdelle ja klikkaa kohtaa “Lähetä CSV”. Kun teet henkilömuutoksia tilaukseen, käytä muokkaamiseen aina alkuperäistä CSV -tiedostoa. Poistettu rivi, eli sähköpostiosoite poistaa henkilön oikeuden käyttää etua välittömästi tallentamisen jälkeen.

Jos haluat lisätä henkilön, lisää hänen sähköpostinsa CSV -tiedostoon. Näet myös päivitetyn yhteenvedon tilauksestasi, jonka vahvistamisen jälkeen lataamalla tiedoston uudelleen tiedot päivittyvät ja etukutsu lähtee välittömästi lisätylle henkilölle.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työnantaja: Miten työntekijä saa edut käyttöönsä?