Maksaminen
Työntekijä: Miten ja missä voin käyttää joustavaa SmartumPlus-saldoani?
Työntekijä: Miten ja missä voin käyttää joustavaa SmartumPlus-saldoani?

Artikkelista löydät tietoa SmartumPlus-saldolla maksamisesta sekä käyttöpaikoista. Avainsanat: SmartumPlus, plus, joustava, saldo

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Joustava SmartumPlus-saldo käy kaikissa Smartumin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaverkoston toimipisteissä, jotka ottavat vastaan SmartumPay-maksuja.

Hierontaetua voit käyttää niissä toimipaikoissa, joihin työnantajasi on laatinut hierontasopimuksen. Lisätietoa löydät täältä.

SmartumPlus-saldoa voi käyttää myös verkossa maksamiseen. Maksuja voi tehdä sellaisiin toimipaikkoihin verkkomaksuina, jotka ovat ottaneet käyttöönsä Smartumin verkkomaksut.

Löydät toimipisteet suoraan SmartumPay-sovelluksen hausta klikkaamalla sovelluksen aloitusnäkymässä näkyvää pyöreää oranssia painiketta tai osoitteesta oma.smartum.fi. Voit myös itse ilmoittaa verkkosivuillamme toimipisteen, jonka toivot liittyvän verkostoon!

Joustavalla SmartumPlus-saldolla voi maksaa matkalippuja mm. R-kioskeilla, HSL-sovelluksessa sekä Espoon kaupungin lipunmyyntipisteissä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------