Näet joustavan hyvinvointisaldosi määrän SmartumPay-sovelluksesta. SmartumPlus-etujen käyttäjien tulee kirjautua SmartumPay-sovellukseen joko omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella.

Kirjauduttuasi sovellukseen näet joustavan hyvinvointisaldosi määrän aina SmartumPay-sovelluksen etusivulla. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Näytä saldot”, niin näet sinulle tarjotut saldot.

Sinulla voi näkyä saldoja myös kahdelta eri yritykseltä, jolloin voit tarkastella saldoja liu’uttamalla näkymää vasemmalle ja takaisin. Vuonna 2020 tilatut SmartumPlus-saldot ovat voimassa 2021 loppuun asti, ja vuonna 2021 tilatut SmartumPlus-saldot vuoden 2022 loppuun.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Mikä on SmartumPay-sovellus?