Jos et ole vielä saanut saldoa käyttöösi, työnantajasi ei ole vielä käsitellyt tai hyväksynyt ilmoittautumistasi etuun. Kun työnantajasi jakaa edut, saat tästä ilmoituksen sähköpostiisi. Edut siirtyvät työntekijöiden Smartum-tileille päivittäin klo 18:00. Tämän jälkeen on mahdollista maksaa käyttöpaikasta riippuen SmartumPay-maksulla tai mahdollisesti verkkomaksulla.

SmartumPay-sovelluksen voit ladata puhelimeesi App Storesta, Google Play -kaupasta tai AppGallerysta (Huawein matkapuhelimet).

Katso täältä, miten voit maksaa SmartumPay-sovelluksella.

• Huom. Jos yrityksessänne on käytössä perinteisten Smartum-etujen (saldo/setelit) sijaan SmartumPlus-edut, pääset tämän etutyypin ohjeisiin tästä. Jos olet epävarma mikä etutyyppi yrityksessäsi on, voit tarvittaessa varmistaa tämän vielä SmartumPay-sovelluksen perusnäkymästä klikkaamalla "Näytä saldot", tai kysyä asiaa työnantajaltasi.