Kannattaako meidän tilata tässä tilanteessa lisää saldoa, kauanko se on voimassa?

Smartumilta tilattavat saldot nyt voimassa 18 kuukautta! Koska me Smartumilla haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla myös poikkeusoloissa, olemme päättäneet pidentää kaikkien 3.4.2020 jälkeen tilattavien saldoetujen voimassaoloajan normaalista 15 kuukaudesta 18 kuukauteen. Esimerkiksi joulukuussa 2020 tilatut hyvinvointiedut ovat voimassa kesäkuuhun 2022 asti. Päätös koskee sähköisiä liikunta-, liikunta- ja kulttuuri-, lounas-, hieronta- ja työmatkaetuja jaon voimassa toistaiseksi.

Myös kaikkien aikavälillä 17.3. – 2.4.2020 tilattujen saldoetujen voimassaoloaikaa pidennettiin automaattisesti 18 kuukauteen. Tilattavien etujen voimassaoloa pidentämällä varmistimme, että työntekijät pääsivät käyttämään etujaan monipuolisesti ja yksilöllisesti, oman hyvinvointinsa tueksi, myös jatkossa.

Smartum-etujen käyttöön on kuitenkin myös monta täysin kontaktivapaata tapaa niille edun käyttäjille, jotka haluavat vältellä kaikkia ylimääräisiä ihmiskontakteja. Voit lukea lisää blogistamme! Smartumin sähköisillä maksutavoilla maksaminen onnistuu niin ikään turvallisesti joko etänä tai turvavälin päästä palveluntarjoajan kassalla.

Työntekijöillämme on pian vanhenevaa saldoa, jatketaanko sen käyttöaikaa?

Tukeaksemme asiakkaidemme hyvinvointia, olemme päättäneet, että kaikkien vuonna 2021 vanhenevien sähköisten työsuhde-etujen voimassaoloaikaa jatketaan vuoden loppuun (31.12.2021) asti. Muutos sisältää kaikki saldoedut: Liikunta- ja kulttuuri-, Liikunta-, Hieronta, Työmatka- ja Lounassaldon.

Uudet vanhenemisajat näkyvät automaattisesti verkkopalvelussa ja SmartumPay-sovelluksessa viimeistään 31.3.2021. Voimassaoloaikojen päivitys tapahtuu automaattisesti, eikä vaadi toimenpiteitä etujen käyttäjiltä.

Meillä on jo lopettanut työntekijä, ja nyt hänenkin saldonsa käyttöaikaa jatkettiin, kun Smartum jatkoi saldojen voimassaoloja. Miten poistan saldon tältä työntekijältä, joka ei ole enää työskennellyt meillä pitkään aikaan?

Voit poistaa saldon helposti käytöstä yksittäiseltä työntekijältä tarpeen mukaan kirjautumalla Smartumin verkkopalveluun. Varmista että sinulla on valittuna tilaajan rooli, ja valitse vasemmalta kohta ”Työntekijät”. Etsi oikea työntekijä, selaa alaispäin kohtaan ”Tilin tiedot”, ja valitse tili, jolta haluat palauttaa saldoa. Klikkaa tilin nimeä (esimerkiksi ”Liikunta ja kulttuuri”), ja paina ”Palauta”. Valitsemasi saldosumma palautuu yrityksenne tilille.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?