Työnantaja: Tarjoan henkilöstölle sähköisiä Smartum-etuja (saldo). Voivatko he käyttää SmartumPay-sovellusta maksamiseen?
Työnantaja: Tarjoan henkilöstölle sähköisiä Smartum-etuja (saldo). Voivatko he käyttää SmartumPay-sovellusta maksamiseen?

Edun käyttäjät voivat käyttää sähköisiä etujaan SmartumPay-sovelluksella SmartumPay-maksuja vastaanottavissa toimipaikoissa.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Kyllä vain, SmartumPaylla voi maksaa koko verkostossamme (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Lue lisää käyttöpaikoista täältä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------