Työnantaja: Missä SmartumPay-sovellusta voi käyttää?

Artikkelissa kerromme missä edun käyttäjät voivat hyödyntää Smartum-etujaan SmartumPay-mobiilimaksutavalla maksamalla.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

SmartumPay on käytössä niissä toimipaikoissa, jotka ovat hyväksyneet SmartumPay-sovelluksen maksuvälineeksi. SmartumPay hyväksytään maksutapana suurimmassa osassa toimipaikkoja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Sovelluksen kautta voi tarkistaa, hyväksyykö tietty toimipaikka SmartumPay-maksuja.

SmartumPayn hakutoiminnosta näkee kaikki Smartum-verkoston toimipisteet. Jos palveluntarjoaja ei toistaiseksi vastaanota SmartumPaylla tehtyjä maksuja, toimipaikan nimen kohdalla lukee "Pikamaksu suljettu".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------