Kun henkilö on ladannut maksuttoman SmartumPay-sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta, hän voi kirjautua sisään sovellukseen. Kirjautuminen tapahtuu joko omilla Smartum-tunnuksilla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. SmartumPlus-asiakkaat voivat kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työnantaja: Mikä on SmartumPay-sovellus?

Työnantaja: Siirtyminen Visa-kortista SmartumPay-mobiilimaksamiseen