Maksuton SmartumPay-sovellus löytyy App Storesta (ios-käyttöjärjestelmän kännykät), Google Play Storesta (Android-käyttöjärjestelmän kännykät) ja AppGallerysta (Huawein kännykät).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa....

Työnantaja: En ole aiemmin tilannut Smartum-etuja henkilöstölleni. Miten saan heidän käyttöönsä Smartum-edut ja SmartumPayn?