Työnantaja: Mikä on SmartumPay-sovellus?

SmartumPay on maksuton mobiilisovellus, jolla voidaan maksaa sähköisiä Smartum-etuja. Lue lisää artikkelistamme!

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

SmartumPay on maksuton mobiilimaksusovellus niille, joille tarjotaan sähköisiä Smartum-etuja. SmartumPaylla maksaminen on mutkatonta ja käyttäjä voi keskittyä nautiskelemaan maksamastaan palvelusta. SmartumPayta vastaanottava verkosto kasvaa jatkuvasti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------