SmartumPay on maksuton mobiilimaksusovellus niille, joille tarjotaan sähköisiä Smartum-etuja. SmartumPaylla maksaminen on mutkatonta ja käyttäjä voi keskittyä nautiskelemaan maksamastaan palvelusta. SmartumPayta vastaanottava verkosto kasvaa jatkuvasti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työantaja: Mistä SmartumPay-sovellus ladataan?