Smartum tilittää mobiilimaksut yrityksesi tilillesi automaattisesti joka arkipäivä. Minimitilitysraja on 5 euroa. Voit muokata tilityspäiviä ja minimitilitysrajaa verkkopalvelussamme.

Jokaisen tilityksen yhteydessä saat sähköpostitse tilityslaskelman ilmoittamaasi tilityssähköpostiin. Tilitykset ja tilityslaskelmat ovat aina toimipistekohtaisia. Kaikki maksusuoritukset ovat näkyvillä myös verkkopalvelussamme, josta saat maksutiedot myös Excel-tiedostossa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Liikunta- ja kulttuurikumppani: Maksujen tilitykset

Lounaskumppani: Maksujen tilitykset

Hierontakumppani: Maksujen vastaanottaminen ja tilitykset