SmartumPay-sovelluksella tehdyt maksut tilitetään suoraan Smartumilta kumppanin tilille. Tämä poikkeaa Smartumin korttimaksuista, jotka puolestaan tilitetään Visan kautta.

Jos haluatte seurata eri maksutapojen tilityksiä omassa kirjanpidossanne, voitte lisätä kassajärjestelmään oman painikkeen SmartumPay-maksuille. Mikäli teillä on kysyttävää painikkeen lisäämisestä, suosittelemme olemaan yhteydessä kassajärjestelmänne tarjoajaan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Kumppani: Miten vastaanotan SmartumPay-maksuja?

Kumppani: Mitä tarvitsen SmartumPay-maksujen vastaanottamiseksi?

Kumppani: Miten asiakas maksaa SmartumPaylla?