SmartumPay
Kumppani: Mitä tarvitsen SmartumPay-maksujen vastaanottamiseksi?
Kumppani: Mitä tarvitsen SmartumPay-maksujen vastaanottamiseksi?

SmartumPay-maksujen vastaanottamiseksi ei tarvita erillisiä laitteita, sovelluksia tai verkkopalvelua. Artikkelissa kerromme lisää!

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Et tarvitse SmartumPay-maksujen vastaanottamiseen ylimääräisiä laitteita, sovelluksia tai kirjautumista verkkopalveluun. Tarkistat vain SmartumPaylla maksavan asiakkaasi maksusta luoman kuitin hänen kännykkänsä ruudulta. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta ottaaksesi maksuja vastaan.

Smartum tilittää maksut automaattisesti tilillesi turvallisesti ja edullisesti. Haluamasi tilitysvälin voit sopia kanssamme: joka päivä, kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa tai kerran kuukaudessa.