Et tarvitse SmartumPay-maksujen vastaanottamiseen ylimääräisiä laitteita, sovelluksia tai kirjautumista verkkopalveluun. Tarkistat vain SmartumPaylla maksavan asiakkaasi maksusta luoman kuitin hänen kännykkänsä ruudulta. Sinun ei siis tarvitse ladata sovellusta ottaaksesi maksuja vastaan.

Smartum tilittää maksut automaattisesti tilillesi turvallisesti ja edullisesti. Haluamasi tilitysvälin voit sopia kanssamme: joka päivä, kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa tai kerran kuukaudessa.

Tulostettavan ohjeen maksujen vastaanottamiseen löydät täältä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Kumppani: Miten saan SmartumPayn yritykseni käyttöön?

Kumppani: Paljonko SmartumPay-maksuista peritään palvelupalkkiota?