Näin maksat SmartumPaylla QR-maksuja:

1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen (löydät sen App Storesta, Google Play Storesta sekä AppGallerysta) Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli olet SmartumPlus-asiakas, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella.

2. Valitse näytöltä QR-maksu. Valitse pyyhkäisemällä oikea etu, jolla maksat.

4. Esitä QR-koodi kassalla ja kerro, minkäsuuruisella summalla haluat maksaa. QR-koodi on voimassa kymmenen minuuttia. Mikäli QR-koodi vanhenee ennen veloitusta, tee uusi QR-maksu tavalliseen tapaan.

Mikäli työnantajasi tarjoaa sinulle työmatkaetua, maksat työmatkamaksut jatkossakin QR-maksuna SmartumPay-sovelluksella.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Työntekijä: SmartumPaylla maksaminen muualla kuin palveluntarjoajan kassalla

Työntekijä: Missä voin käyttää SmartumPay-sovellusta?