SmartumPay-mobiilisovellus toimii ainoastaan älypuhelimilla (iOS ja Android).

Mikäli haluat maksaa tietyssä toimipaikassa QR-koodia käyttäen, voit luoda koodin Smartum-verkkopalvelussa ja printata paperille koodin, jonka näytät maksutilanteessa palveluntarjoajalle. Muista ennen maksamista tarkistaa käyttökohdehausta, tai suoraan palveluntarjoajalta ottaako kyseinen toimipaikka vastaan QR-maksuja. Huomioithan, että tulostettava QR-koodi on voimassa vain saman vuorokauden loppuun saakka.

QR-printtimaksaminen onnistuu ainoastaan Smartum-asiakkailla. SmartumPlus-asiakkaat eivät siis voi käyttää tätä maksutapaa.

Sähköisillä Smartum-eduilla maksamiseen ilman älypuhelinta löytyy tarkempi ohje täältä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Mistä lataan SmartumPay-sovelluksen?