Smartumin verkkopalvelussa voit tarkastella helposti yrityksellesi maksettuja tilityksiä ja ladata raportteja Excel- ja PDF-tiedostoina. Tilitysraportit löydät verkkopalvelustamme vasemmalta päävalikosta kohdasta ”Tilitysraportti”. Raportteja voit tarkastella sopimuksesta vastaavan ja tilittäjän roolilla. Mikäli sinulla on useita käyttäjärooleja, voit vaihtaa roolia vasemmalla näkyvästä alasvetovalikosta. Valitse oikea asiakkuus ja alla näkyvään valikkoon tulee näkyviin valittavat roolit. Käyttäjäroolin valitsemisen jälkeen klikkaa vasemmalta päävalikosta Tilitysraportti-osiota.

Klikkaa tilitysraportti-valikosta kohtaa ”Tarkastele raporttia”. Täältä löydät yrityksellenne tilitetyn kokonaissumman, vastaanotettujen maksuvälineiden jakauman, toimipistekohtaisen tiedon tilitysten kokonaissummista sekä tilityskoonnin koko yrityksenne osalta. Voit hakea tilityksiä ajanjakson (date range), viitenumeron (payment ref), toimipisteen (venue), maksuvälineen tai palvelupalkkion (product code) ja tilitysnumeron (settlement ID) mukaan. Kaikki tiedot ovat ladattavissa Excel-tiedostona oikean ylänurkan lataussymbolia klikkaamalla.

Jos tarvitset esimerkiksi kirjanpitoa varten tiedot yrityksellenne tehdyistä tilityksistä, valitse haluamasi ajanjakso. Kun olet määritellyt tarkasteltavan ajanjakson, saat näkyviin valitun ajankohdan tilitystiedot. Alimmasta osiosta (Service Provider Billing) saat ladattua tiedot koko yrityksenne tilityksistä valittuna ajankohtana Excel-tiedostona painamalla lataussymbolia. Voit suodattaa taulukon tiedot haluamaasi järjestykseen ja tarkastella toimipistekohtaisesti tilitettyjä maksuvälineitä. Lisäksi näet eriteltynä palvelupalkkion ja arvonlisäveron osuuden tilityksestä.

Klikkaa tilitysraportti-valikosta kohtaa ”Tulosta PDF”. Täältä voit ladata tilityksiä haluamillasi hakukriteereillä PDF-tiedostona. Voit hakea tilityksiä raportille ajanjakson, tuotekoodin, maksuviitteen, tilitysnumeron ja toimipisteen mukaan. Valittuasi haluamasi kriteerit, lataa tiedosto painamalla ”Tulosta PDF”. Tiedostosta näet yhteenvedon tilityksen palvelupalkkion ja arvonlisäveron määrästä, lopullisen tilityksen yhteissumman sekä yksityiskohtaisen erittelyn tilityksistä.

Lähetämme tilityksestä edelleen tilityslaskelman sähköpostitse. Mikäli haluat tarkastella yksittäisiä maksuja, voit tarkistaa ne verkkopalvelussa Veloitushistoria-osiosta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Liikunta- ja kulttuurikumppani: Miten käytän Smartum-verkkopalvelua?

Liikunta- ja kulttuurikumppani: Käsittely- ja tilitysohje

Liikunta- ja kulttuurikumppani: Maksujen tilitykset