Kaikki kokoelmat
Kumppanit
Maksujen vastaanottaminen
Kumppani: Vinkkejä maksujen vastaanottamiseen
Kumppani: Vinkkejä maksujen vastaanottamiseen

Artikkelissa kerromme Smartum-etujen vastaanottamisesta sekä maksujen tilityksestä. Avainsanat: tilitysosoite, postitusosoite, tekstiviesti

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Olemme koonneet muutamia ohjeita ja vinkkejä Smartumin maksuvälineiden vastaanottamiseen ja tilitykseen.

• Kiinnitä Smartum-tarrat oveen ja kassalle.

• Vie raha-alusta sekä Smartumeiden käsittelyohjeet kassalle.

• Tarkista Smartumin käyttöpaikkahausta toimipisteenne tiedot. Voit tarvittaessa muokata tietoja verkkopalvelussa, jonka käyttäjätunnukset on lähetetty sinulle sähköpostitse.

• Lisää nettisivuillenne Smartum-logo, jonka löydät täältä.

Smartum Liikuntaetu sekä Smartum Liikunta- ja kulttuurietu ovat verovapaita etuja, joilla voi maksaa vain liikunta- ja kulttuuriedun piiriin kuuluvia palveluita. Asiakkaan Smartum-tilille on ladattu joko liikuntapaikoissa käyvää Liikuntaetua tai liikunta- ja kulttuuripaikoissa käyvää Liikunta- ja kulttuurietua.

Smartum Liikuntaetu sekä Liikunta- ja kulttuurietu ovat henkilökohtaisia etuja eli niitä voi käyttää ainoastaan omiin harrastuksiin. Tarkastathan tarvittaessa asiakkaan henkilöllisyyden. Smartum-maksuvälineillä suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä niistä anneta vaihtorahaa.

Asiakas voi maksaa ostoksen Smartumeilla kokonaan tai osittain, kuitenkin maksimissaan tilillä olevan saldon verran. Ylimenevän summan voi maksaa muulla maksutavalla. Voit seurata sähköisillä Smartum-maksuvälineillä suoritettuja maksuja Smartumin verkkopalvelussa, johon voit kirjautua sähköpostiin lähetetyillä tunnuksillasi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?