Kumppani: Maksujen tilitykset

Artikkelista löydät ohjeet vastaanottamienne Smartum-maksujen tilittämiseksi.

S
Tekijä: Smartum Järjestelmät
Päivitetty yli viikko sitten

Palveluntarjoajan sopimuksesta vastaava henkilö voi tarkistaa ja vaihtaa Smartumille ilmoitetut tilitiedot kirjautumalla Smartum-verkkopalveluun . Käyttäjärooliksi valitaan "Sopimuksesta vastaava". Tämän jälkeen tilitiedot löytyvät osiosta Asetukset > Asiakkuuden tiedot > Tilitiedot. Muistathan tallentaa tiedot muutosten tekemisen jälkeen.

SmartumPay- ja Smartum-verkkomaksujen tilitykset

  • Smartum tilittää mobiili- ja verkkomaksulla tehdyt maksusuoritukset ilmoittamassanne ajanjaksossa.

  • Minimitilitysraja on 5 euroa. Tilityksestä vähennetään hinnaston mukaiset kulut. Minimitilitysrajaa voi muokata pienemmäksi tai suuremmaksi omassa Smartum-verkkopalvelussa.

Seteleiden tilitykset

Smartum Oy tilittää saapuneet setelit kaksi kertaa viikossa. Tilitämme seteleiden arvon palvelupalkkiolla vähennettynä ilmoittamallenne pankkitilille. Tilityksestä vähennetään hinnaston mukaiset kulut.

Järjestelmämme käyttää tilityksessä oletuksena viitettä 2464. Jos haluat tilitykseen oman viitteen tai viestin, merkitse se tilityslomakkeeseen viitenumerolle varattuun kohtaan.

Seteleiden voimassaoloaika: Setelit vanhentuvat vuoden viimeisenä päivänä. Seteleiden käyttöajan umpeuduttua kumppanilla on kuukausi aikaa toimittaa vanhentuneet setelit Smartumille. Seteleiden tulee saapua toimistollemme viimeistään seuraavan vuoden 31. tammikuuta, mikäli setelit ovat vanhentuneet edellisen vuoden viimeisenä päivänä. Smartum ei tilitä vanhentuneita seteleitä 31. tammikuuta jälkeen.

Postita setelit täytetyn tilityslomakkeen kanssa osoitteeseen Smartum Oy, Yrjönkatu 11 B, 00120 Helsinki. Laita kirjeeseen tarpeeksi postimerkkejä, jotta se tulee varmasti perille. Posti ei toimita meille kirjeitä, joissa postimerkkejä ei ole tarpeeksi kattamaan postimaksua. Setelit voi toimittaa myös paikan päälle toimistomme postiluukkuun samaan osoitteeseen. Tuodessasi seteleitä Smartumin toimistolle löydät pääoveltamme niille varatun postiluukun, johon kuoren voi tiputtaa. Luukusta mahtuu noin 3 cm paksuinen kuori. Muista laittaa mukaan täytetty tilityslomake.

Tilityksiin liittyvät huomautukset on tehtävä 14 arkipäivän kuluessa maksupäivästä.

Lue tarkemmat ohjeet seteleiden tilitykseen täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?