Smartum-setelien hinnoittelu

Paperiset setelit ovat saatavilla Smartumin lounasedussa, liikuntaedussa sekä liikunta- ja kulttuuriedussa.

Smartum-seteleitä tilataan nipuittain ja yhdessä nipussa on kymmenen seteliä. Tilauksen toimitus verkkopalvelun kautta tehtävissä tilauksissa lounaan, liikunnan ja kulttuurin osalta on toimitustavasta riippuen 30 tai 35 € / toimitus. Toimitusmaksuun lisätään alv (24 %).

Setelien arvot

Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli on arvoltaan 5,00 € ja Liikuntaseteli 4,00 €.

Smartum lounassetelit ovat vuonna 2021 arvoltaan joko 8,20 €, 10,00 € ja 10,90 €.

Toimitustavat

Tilaaja valitsee sopivan maksutavan tilausta tehdessään:

Ennakkolasku: tilaus maksetaan ennakkoon ja toimitetaan, kun maksusuoritus on kilahtanut Smartumin tilille. Tilaus lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä, jos tilausmäärä on 1-30 vihkoa. Yli 30 vihkoa sisältävät tilaukset lähetämme Express-pakettina, jolloin lähetys toimitetaan tilaajayritykseen seuraavan työpäivän aikana klo 8-16 välillä. Lasku on mahdollista saada sähköpostiin heti tilauksen jälkeen. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € (+ alv 24 %).

Postiennakko: maksu suoritetaan postissa pakettia noudettaessa. Tilaukseen lisätään toimitusmaksu 30 € sekä postiennakkolisä 5 € (+ alv 24 %). Postiennakon enimmäistilaus on 2000 €. Mikäli lähetystä ei lunasteta postista, veloitamme tilaajalta 15 € (+ alv 24 %).

Valmiiksi nimetyt setelit

Seteleitä ei voi enää tilata valmiiksi nimettyinä, sillä olemme lopettaneet nimettyjen seteleiden myymisen syksyllä 2021.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työnantaja: Miten tilaan Smartum-seteleitä henkilökunnallemme?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?