Mikäli työntekijän nimi muuttuu, hänen tulisi soittaa asiakaspalveluumme 0600 149 88 klo 10-14, niin voimme tarkistaa ja päivittää tiedot oikeiksi. Emme voi valitettavasti päivittää tietoja sähköpostitse tietoturvasyistä.

• Huom! Jos yrityksessäsi on käytössä perinteisten Smartum-etujen sijaan SmartumPlus-edut, seuraa alla olevia ohjeita.

SmartumPlus: Miten pitää toimia, jos työntekijäni nimi muuttuu?

Mikäli olet SmartumPlus-etujen tilaaja, voit päivittää nimitiedon Plus-palvelussa CSV-tiedostolle:

--> Tallenna CSV-tiedosto tietokoneellesi tilaustyökalusta

--> vaihda/muuta tarvittavat tiedot

--> lataa tiedosto takaisin palveluun.