Mikä on SmartumPay-sovellus?

SmartumPay on maksuton mobiilimaksusovellus niille, joille tarjotaan sähköistä Smartum-saldoa. Jos tarjoat henkilöstöllesi jo Smartumin sähköisiä hyvinvointietuja, he voivat ottaa SmartumPayn käyttöön vaikka heti! Jokainen voi ladata sen maksutta App Storesta, Google Play Storesta tai AppGallerysta.

Lisää tietoa SmartumPayn käyttöönottoon liittyen löydät täältä.

Miksi maksukorteista on luovuttu?

Mobiilimaksaminen yleistyy jatkuvasti sen nopeuden ja helppouden vuoksi. SmartumPaylla maksaminen on mutkatonta ja henkilöstölle jää enemmän aikaa elämästä nautiskeluun, kun maksutapahtuma sujuu häslingittä.

Kännykkä kulkee miltei poikkeuksetta mukana, kun taas kortti saattavat unohtua matkasta. Smartum-edut ovat siis aina kätevästi saatavilla SmartumPayn kautta.

Kortin tilaaminen ja mahdolliset kortin katoamiset ovat myös aiheuttaneet työnantajalle vaivaa ja kustannuksia. Kannustamalla työntekijöitäsi SmartumPay -sovelluksen käyttöön vältyt käyttämästä työaikaasi korttien hallinnoimiseen, kuolettamiseen ja uusien korttien tilaamiseen katoamistapauksissa.

Lähetetäänkö uusia kortteja edelleen vanhentuvien korttien tilalle?

Smartum-kortti on poistunut maksutapavaihtoehdoista 31.12.2020. Maksu onnistuu SmartumPay-mobiilisovelluksella ja käyttöpaikasta riippuen myös verkkomaksuna.

Mitä teen, jos työntekijämme eivät omista älypuhelinta tai halua ladata SmartumPay-sovellusta?

Smartumin sähköisten etujen käyttöön on monta hyvää tapaa ilman älypuhelintakin! Lisää tietoa käyttöön liittyen löydät täältä.

Yhä useammat yhteiskunnan ja työnantajan tarjoamat palvelut ovat siirtymässä älypuhelimella käytettäviksi, joten nykyaikainen työnantaja voi jo odottaa työntekijöiltään positiivista suhtautumista digitaalisiin palveluihin. Työnantaja voi kuitenkin tilata työntekijöilleen Smartumin etuja myös perinteisessä setelimuodossa, jos älypuhelimen käyttö tai sovelluksen lataaminen eivät ole mahdollisia.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työnantaja: Miten tilaan Smartum-etuja (saldo) työntekijöilleni?

Työnantaja: Mitä kuluja minulle aiheutuu sähköisten Smartum-etujen tilaamisesta?