Liikunta- ja kulttuuriharrastukset tukevat henkilöstön hyvinvointia. Tiettyyn tarkoitukseen kohdennettu maksuväline ohjaa työntekijän liikunnan tai kulttuurin pariin. Työnantajalle Smartum-edut tarjoavat yhdellä laskulla monipuolisen palvelukokonaisuuden henkilökunnan yksilöllisiin tarpeisiin.

Terveellinen lounas ja lounastauko edistävät tutkitusti hyvinvointia. Työntekijä pitää virkistävän lounastauon varmemmin, kun työnantaja tukee lounasruokailua lounasedun muodossa.

Työmatkaetu edistää työntekijän arjen sujuvuutta ja sitä kautta hyvinvointia. Jokainen omasta autosta julkisen liikenteen käyttäjäksi siirtyvä työntekijä luo myös työllisyyttä sekä säästää samalla ympäristöä.

Hierontaedulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen työkykyä ylläpitävän hieronnan kerran kuukaudessa. Säännöllinen hieronta pitää työntekijän kehon toiminnassa ja ehkäisee vaivoja jo ennen niiden ilmestymistä. Työnantaja voi sisällyttää hierontaetuun myös fysioterapian.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työnantaja: Tarvitseeko minun tehdä sopimus Smartum Oy:n kanssa tilatakseni Smartum-etuja?

Työnantaja: Miten tilaan Smartum-etuja (saldo) työntekijöilleni?

Työnantaja: Miten tilaan Smartum-seteleitä henkilökunnallemme?

Työnantaja: Miten lisään fysioterapian hierontaedun piiriin?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?