Hierontaetu on verovapaa etu, kun sen enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa. Hierontasaldoa voi tarjota vuodessa 400 euroa per työntekijä. Hierontasaldolla voi maksaa urheilu- sekä klassisen hieronnan, mutta ei esimerkiksi spa-palveluita. Hierontasaldolla voi maksaa myös fysioterapiapalveluita, mikäli työnantaja on sisällyttänyt sen hierontaedun piiriin. Lue tästä tarkemmin täältä.

Verovapaus edellyttää, että työntekijä käyttää hierontaetua vain hieronta- ja fysioterapiapaikoissa, jotka työnantaja on valinnut. Tämän vuoksi tilaajien eli työnantajien tulee valita, millä palveluntarjoajilla hierontaetuja voi käyttää ja tehdä heidän kanssaan erilliset sopimukset. Ohjeet hierontapaikkojen valintaan ja sopimusten tekoon löydät täältä.

Voit työntekijänä tarkistaa voimassaolevat sopimukset oman tilisi kautta verkkopalvelusta "Tarkastele sopimuksia" -osiosta, tai suoraan työnantajaltasi.

Mikäli haluat tutustua Smartumin työsuhde-etujen verotukseen tarkemmin, voit ladata vero-ohjeemme kätevästi tältä sivulta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavaksi sinua saattaisi kiinnostaa...

Työntekijä: Miten maksan Smartum Hierontaedulla?

Työntekijä: Missä voin käyttää Smartumin Hierontaetua?

Löysitkö etsimäsi vastauksen?